spotifyftw!

HEJSAN :)
vad ska ni hitta på idag?
för mig händer det nog inte så mkt, ska kolla på melodifestivalen senare och sen vet jag inte. får se sen om jag gör nåt :)
just nu sitter jag iaf o lyssnar på musik på spotify, asbra är det! ngn mer som har det?
verkligen alla låtar finns där! great!

och förresten, lakers börjar sitt playoff imorgon, mot troja (!), och jag får inte gå :( har utegångsförbud hela nästa vecka, och det gör ont att inte kunna kolla på det! usch vad ledsen jag är nu! :(
får hoppas att pappa ändrar sig snart och låter mig kolla! jag dör annars! älskar verkligen matcherna mellan lakers och troja! och det bästa vore ju självklart om lakers slår ut troja, då är verkligen kronobergs kungar krönta! ;)

men iaf, vi hörs sen!
puss!


spotify


<3

VLH är dom bästa!

hejsan!
har ni haft en bra dag? :)

min har varit kanon! började med skola, ivä. ganska tråkigt idag för vi hade teori. men fick tillbaka ett arbete iaf, fick vg+ på det, så är jättenöjd! sen hade vi engelska och svenska. svenskan är rätt chill, kollar på en asbra film, vingar av glas, någon som har sett den? om inte, se den!
efter skolan gick jag, julia och josefin och fikade :) jag åt en stooor semla! mums.
sen sprang jag och josefin snabbt på vila för jag skulle köpa ett par jeansleggins, skitsnygga! ser verkligen ut som jeans :) visar dom kanske imon eller nåt.
senare blev det lakers men julia, kim och filip, eller mest julia, men dom va med där :) askul, för lakers vann med 4-2! är femma nu och med i playoff! så jävla härligt. det enda negativa är väl att dom möter troja, mitt hatlag nr ett! men vinner dom så är det ju det bästa nånsin :D kommer gråta av lycka, seriöst!

nu kollar jag iaf på så ska det låta som va ikväll, sen ska jag gå in i sängen, o kolla på film eller nåt :) men skriver säkert senare!
PUSS!

dagen!

hejsan!
idag har varit en ganska kul dag. eller först rätt segt, skola olyssnade på en tjej från wella, om permanent, inte det roligaste precis.. men sen fick vi testa en massa olika permanenttekniker, och det va sjukt kul! massa annorlunda saker fick vi lära oss :)
sen efter skolan blev det att åka hem till sandra o va där ett tag, sen FOTBOLL!
åååh, va kul det va! var ju inte så duktig i början, eftersom att det va nästan tre år sen jag spelade, men det tog sig mot slutet :) men det va lite geggigt ;) hela planen va vattenfylld och lerig, men det är med kul! haha.
men ska bli sjukt kul o komma igång med det igen iaf!
men iaf, sen efter kom sandras pappa o hämtade oss, och så skulle jag åka buss, men så va det typ en timme till nästa buss gick, så dom körde mig, tack!

nu ska jag sova, för jag är verkligen hur trött som helst!
puss, hörs imon!

godnatt!

hej sweeties!
sitter i sängen och ska snart sova. imon ska bli en kul dag! i skolan får vi besök av en från wella, hon ska brata om produkter m.m. sen ska vi göra en långhårsuppsättning, sen slutar vi. efter det ska jag skynda mig ner till stan och kanske köpa en biljett till club barca som är i växjö på fredag, sen hoppa på bussen och åka till alvesta, ska nämligen träna fotboll imon! YAY! fatta att jag har saknat det eller! men jag åker iaf hem till sandra efter skolan, så blir ingen uppdatering imon tyvärr :/ eller jo, när jag har kommit hem såklart!
men det ska iaf bli sjukt kul. nu ska jag packa ihop lite saker till imon, sen nana! :)

vi hörs imorgon kväll!
puss ♥



:)


back again!

hejsan!
tog bort min gamla blogg och börjar nu på nytt. jag är inte världens bästa uppdaterare, men ska försöka så gott jag kan och orkar.
jag heter iaf josefine krüger, jag pluggar till frisör på kungsmadskolan i växjö. att bli frisör har alltid varit min dröm, så jag är jätteglad att jag kom in där!
jag är en riktig hockeytjej, så på fritiden går jag på växjö lakers matcher så ofta jag kan. annars är jag med kompisar och festar.

i den här bloggen ska jag skriva om musik, kändisar, shopping och min vardag :)
hoppas ni gillar det!

nu ska jag kolla på film, men of honor heter den, asbra!
men vi hörs säkert senare. ska fixa designen lite snyggare med :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0