idol

hej!
Sitter just nu och kollar på idol, höjdpunkter från alla säsonger. (Haha, mkt idol just nu, jag vet)
askul! Jag gillar faktist darin och det är hans säsong nu :) wiiie!
Men iaf, jag ska kolla nu, så orkar inte skriva, hehe. Tänkte bara uppdatera lite :)

Men vi hörs, puss! ♥

090420

hej!
Just nu sitter jag och kollar på Jerry Springer, och det är nog världens lustigaste program tror jag.. Just nu har dom matkrig, haha, och jag fattar inte om det är seriöst eller inte. Någon som vet? känns ju lite som att det är fejk iaf, haha.

Men i helgen har jag iaf haft roligt! Åkte på idol i fredags natt, kom dit vid 4 på natten ungefär, sen var det insläpp vid ungefär 10.00, så vi köade där i ca 6 timmar, allt som allt blev det väl ca 8-9 timmar. Men det va iaf ca 200 personer framför oss, så när det väl började bli insläpp så kom vi in hyfsat snabbt. Men det va iaf 4 som jag åkte med som skulle sjunga, men så blev det bara två tillslut :( Min låssassyster Jennie sjöng, men hon gick inte vidare, Markus sjöng, och han gick vidare :D sen skulle Daro sjunga, men för att få sjunga så skulle man fylla sexton innan 1 maj, och han fyllde den 1 maj, så han fick inte sjunga.. och jag kan lova, att om han hade sjungit så hade han gått vidare! Han ska söka nästa år, och han kommer bli en riktig flickidol kan jag lova! Sjukt söt och sjunger som en gud :) väldigt lik darin kan jag ju säga.. Ska visa en bild :) Sen var det även Sony, men han hade glömt sitt ID kort, så han fick inte heller sjunga. Han sjunger också otroligt bra, så han hade med gått vidare.. sån otur! menmen, inte mkt man kan göra åt det nu..
jag har iaf bestämt mig för att om jag åker på idol nästa år, så ska jag sjunga, bara för skojs skull liksom :D

och förresten, Markus sjöng idag men gick inte vidare, men ändå jättebra av honom, det va 2000 där i malmö, och det va 130 som gick vidare, det är väldigt bra! Så ni får kolla efter honom i tv sen, han trollar, jag ska påminna er sen när det kommer :)

men nehe, nu blev det mycket text, egentligen ganska ointressant, så nu kommer lite bilder ist! :)


Sony, Daro & Markus


och igen :)


det va kallt.. hehe


Markus! Världens bästa musiklärare :)


Daro! (Visst påminner han lite om Darin?! Fast han sjunger bättre enligt mig ;))


Sony :)


Träffade lite annat folk från växjö i kön, trevligt! Någon som känner igen denna killen? Han var med förra året :)




Kön! Det var ganska långt bakom oss, jag är glad att vi kom när vi gjorde :)


Detta var ungefär vid 10 tiden, när vi hade fått gå in en bit. Mycket folk..


Mer kö..


Ja, det var det! Träffade lite fler folk från växjö, men har inte bild på den tyvärr. Men en av dom va iaf skitsnygg ;D
men aa, nu ska jag nog äta nåt!
vi hörs, puss!

goodnight!

hejhejhejhejhej!
Bion va kalas! En av de bästa jag har sett faktist.. Rekomenderar verkligen alla att se den! 
Just nu kollar jag lite halvt på 'ballar av stål', och lyssnar på musik samtidigt. Är supertrött, så ska nog sova snart.

Tänkte bara visa en bild först.. Har funderat på att klippa av mitt hår ett tag, och så testade jag med en tofs idag, såhär blev det:

helt okej tkr jag, bara att jag är så feg så jag kommer aldrig våga göra det.. för samtidigt vill jag ha ett höftlångt lockigt hår! (ungefär under brösten + lite till ;)) men det blir ju aldrig så långt ändå! så jag får se hur jag gör, för sugen är jag..
vad tycker ni? :)

Men nehe, nu är jag trött, så ska nog gå och lägga mig om några minuter.
Godnatt! ♥

måndag

hejsan :)
fint väder idag med ju, som vanligt kan man ju säga nu! gud vad skönt det är! Just nu sitter jag på balkongen och gör ingenting.. eller jo, jag fasar inför skolan imorgon! Baah, vill inte dit! men har haft ett lååångt lov nu iaf, 11 dagar tror jag det är.
Ikväll ska jag och min låssassyster på bio iallafall, män som hatar kvinnor blir det, hehe, lite efter. Jag hade ju velat se I taket lyser stjörnorna, men den gick tyvärr inte längre :( får köpa den när den kommer ut på dvd ist!

Denna veckan ska pappa och jag vara helt ensamma hemma. Annica (pappas sambo) ska opereras i foten i Trelleborg eller nåt sånt,och hon kommer va där hela veckan, Simon, my brotha, kommer nog på onsdag och stannar till fredag.. Men nästan helt ensamma iaf, skönt :) Och om jag inte ska till Josefingulle på fredag så ska jag rulla farmors hår då :) hehe, första gången på en människa :| men det ska nog gå bra!

men nu ska jag gå, måste äta något och göra mig i ordning, puss!


jag bjuder på denna otroligt snygga bilden!
men sommarväder på den iaf (y)

12 april 2009

hej godingar!
hur är det? med mig är det bara fint iaf! Man mår så bra av vädret så man kan inte vara annat än glad även om mycket annat går fel i mitt liv just nu. Men nu ägnar vi oss åt det som är bra och inte det dåliga! Hehe, positiva dagen..
Lovet var väldigt välbehövt, och nu är jag iaf lite utvilad.. även om jag har suttit uppe alldeles för länge på nätterna, närmare fem varje dag.. Inte bra! men sån är jag, uppe länge, sover länge! sen hinner man ändå sitte ute och sola i någon timme :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs kanske sen!
xxxx

outfit

hejsan!
nu var det ett tag sen igen.. sorry, men det är ju så fint väder! då ska man inte sitta vid datorn :)
men jag har precis suttit och gjort ett par outfits nu, dom skulle man inte tacka nej till! speciellt inte om man hade ett par solbrända ben :) mumma!


jag måste köpa ett par gladiatorsandaler!

(västen ska vara öppen!)


mmh, dom kläderna skulle inte vara fel :D
men jag tror vi hörs senare idag!
puss!

Tokio Hotel


Jag hade nästan glömt hur bra dom är.. fortfarande kärlek på hög nivå!
och Tom.. jag kan ju säga att det ligger en pöl med dräggel under mig! fattar ni hur snygg han är eller?! mumma!

nu ska jag va duktig och diska :)
puss!

I better shape up!

hejsan! :)
det va ett tag sen jag skrev nu, och jag som sa att jag skulle uppdatera oftare.. det funkade ju bra! hehe. SKÄRPNING!
såg att jag hade fått en massa kommentarer när jag loggade in, så bara ni stannar och fortsätter kommentera så blir det ju riktigt roligt att skriva :)

vad har hänt i mitt liv då? hmm.. inte så mkt. det gamla vanliga :) skola, kompisar, plugg.. har fått reda på att jag kanske ska flytta med, till rottne.. haha, ni som kommer från växjö vet kanske att det är världens håla? ;) men jag tycker faktist att det ska bli riktigt kul! känner massa människor där och om vi flyttar innan sommmaren så kommer denna sommaren bli sjukt bra! oså blir det ju fotboll igen, börja spela där. Plus att jag ändå bor i stan varannan vecka, eftersom att fortfarande pappa kommer bo kvar här. Kommer nog bli sjukt bra! haha, mamma blev jätteförvånad när jag sa att jag ville flytta dit :p

och idag blev det vår! mmmm, så skönt! njöt som fan när jag gick till bussen från skolan! skönaste dagen på länge. Alla dagar denna veckan kommer förresten bli sköna, idag hade jag sovmorgon till halv 10, 1.5 h matte, sen slutade jag, imorgon har jag 1.5 h matte igen, sen slutar jag egentligen, men ligger efter med några uppsättningar, så ska göra dom efteråt, och på fredag LEDIG! mums på det! sen nästa vecka är det ju lov, det behövs verkligen.

men nu måste jag plugga lite, ska lämna in ett arbete eftersom att jag var sjuk när vi redovisade det. komplettering.
men vi hörs gullisar!

RSS 2.0